Een webshop dat voor meer verkopen zorgt.

Je wil online producten verkopen en je wil dat je webshop gevonden wordt in zoekmachines. Je bezoekers moeten snel de juiste producten kunnen terugvinden op je webshop en gemakkelijk een aankoop kunnen maken. Daarnaast moet de webshop ook technisch in orde zijn en moeten de nodige integratiemogelijkheden aanwezig zijn. Het is dus belangrijk dat je een professioneel webshop design laat ontwerpen.

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Neem dan contact met mij op! 

Wat je zeker mag verwachten met je nieuwe webshop

Doordacht design


Ik bouw een moderne webshop die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Geen standaard sjabloontje, wat je veelal krijgt... maar maatwerk.

Responsive


Ik bouw jouw webshop responsief! Optimaal weergegeven op computer, GSM, laptop en tablet. Zo hoort het eenmaal in 2021.

Gebruiksvriendelijk


Niets zo vervelend als een website die te traag laadt of niet gemakkelijk is in gebruik. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijke webshop.

Klantenwerving


Een moderne website is mooi, maar meer klanten vinden minstens even belangrijk! met jarenlange ervaring in leadgen, heb ik geleerd hoe een webshop moet converteren.

Wat krijg je in de plaats:

Een goede domeinnaam

Heb je al een domeinnaam in gedachten? Top! Zoniet, ik denk graag mee en zorg ervoor dat jouw website op jouw domeinnaam komt.

Een SSL certificaat

Met een SSL certificaat ben je zeker dat jouw website veillig is tegen hackers, en verzeker je je bezoekers dat de website veilig is om te bezoeken.

Professioneel e-mailadres

Gedaan met een @gmail.com, @hotmail.com of ander adres. Voortaan krijg je professioneel e-mailadres dat eindigt op jouw domeinnaam.

Een performante webhosting

Supersnelle webhosting dat zorgt voor een supersnelle website. Daarnaast optimaliseer ik jouw website ook in laadsnelheid.

Een gebruiksvriendelijk CMS

Wil je liever zelf eens een aanpassing maken, zoals producten toevoegen? Dat kan! Dankzij het gebruiksvriendelijk WordPress systeem is dit zo gebeurd en hoef je geen weken te wachten tot een ander webdesignbureau eens de tijd heeft om een aanpassing te maken.

SEO zoekmachine optimalisatie

Wil je ook je website optimaliseren in Google en hoog laten ranken? Dan help ik je hier ook graag bij, zodat je webshop gemakkelijk terug te vinden wordt.

Een webshop die je bedrijf doet groeien

Websites voor bedrijven beschikken steeds vaker over een e-shop.

Niet verwonderlijk, want de potentiële meerwaarde is enorm. Laat u een website ontwerpen met een ingebouwde webshop? Dan verkoopt u voortaan dag en nacht, aan bestaande én nieuwe klanten. Zonder dat ú extra uren draait, want zowat de hele afhandeling verloopt automatisch.

Wat krijg je?

Een e-shop die aansluit bij de rest van jouw website en bij jouw huisstijl. En die je gemakkelijk zelf beheert. Verander het productaanbod, stel promoties in en kies de betalings- en leveringsmogelijkheden. Een online winkel was nog nooit zo gemakkelijk.

Met jouw eigen webshop geef je je bedrijf een boost door bestaande klanten 24/24 te laten bestellen en nieuwe klanten aan te trekken.

Heb je een vraag of wil je meer info?

Paper plane

We staan voor je klaar! Contacteer ons voor meer informatie.

We contacteren je zo snel mogelijk terug.